Sticla. Plexic. Komatex

Cu jet de apa este posibil sa se obtina margini si profiluri ce cu alte tehnologi ar fi imposibil sau foarte dificil de obtinut. De la sticla plana, plexic, komatex sau sticla blindata pana la sticla multistrat cu tehnologia waterjet se poate taia mult mai rapid decat prin mijloace traditionale si pot fi taiate cu precizie dupa forme complexe.

Pentru aplicatii cu materiale fragile, cum ar fi sticla sau ceramica, cresterea sau reducerea presiunii de taiere este foarte importanta, pentru a evita deteriorarea materialului.

Sticla este material amorf (necristalizat), cu rezistenta mecanica si duritate mare, cu coeficient de dilatare mic.

Tehnica waterjet este perfecta pentru debitare sticla, indifierent de tipul ei.
targu mures, craiova, turda, oradea, waterjet sticla debitare piese sticla taiere cu jet de apa sticla, sticle targu mures, industrial water jet sticlaDebitam diferite tipuri de sticla, cum ar fi: sticla obisnuita, sticla colorata, sticla de Murano, sticla Jena, Pyrex sau Duran.

Plexicul este un material plastic acrilic, tip sticla organica. Datorita proprietatilor sale fizice si chimice este foarte des utilizat in diferite domenii.
fasii plexiglas debitate jet apawaterjet plexic, plexiglas, targu mures, craiova, turda, oradeadebitare plexic craiovadebitare plexic, plexiglas
Plexicul este folosit in:

  • productia publicitara: panouri publicitare, firme luminoase, litere volumetrice, display-uri acrilice, signalistica;
  • industria electronica;
  • industria automobilelor;
  • obiecte sanitare.

 Komatex sunt placi PVC cu structura celulara fina ,si este ideal pentru pentru tiparire, lacuire si laminare si se proceseaza usor.

Caracteristicile placilor de Komatex sunt:

  • sunt rezistente la foc;
  • usor de folosit;
  • rezistente la intemperii.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie sau solicitare de colaborare.