Inox. Aluminiu. Otel. Cupru

Materialele se debiteaza cu acuratete, fara utilizarea caldurii, deci nu vor fi zone afectate de caldura la terminarea produsului si nu vor fi compromise caracteristicile fizico-chimice ale materialului in cauza fie el otel, inox, aluminiu, titan, cupru, sau tabla zincata.

Avem capacitatea de a debita o gama larga de metale, cum ar fi : oteluri aliate si nealiate, titan, inox, aluminiu, cupru etc.

Metalele sunt elemente chimice cu anumite proprietati fizice cum ar fi: luciu caracteristic, bun conducator de caldura si electricitate, ductil si maleabil. Propietatea metalelor de a fi bune conducatore de electricitate se datoreaza structurii atomice a lor, avand electroni liberi care la aparitia unei diferente de potential vor avea o miscare dirijata.

Inoxul este folosit cu succes in industria publicitara, confectii si structuri metalice, prelucrari mecanice, industria alimentara, si in multe alte domenii.

debitare cnc, jet de apa, piese inox, bucuresti, galati, constanta, arad

debitare cnc abrazice, piese metalice, inox, rotund

waterjet metale, inox, bucuresti, arad, iasi, sibiu

cnc, abraziv, taiere tabla inox 3mm grosime

 

Dintre calitatile inoxului amintim: rezistenta la rupere ridicata; se intretine usor; nu rugineste; rezistenta la intemperii.

Aluminiul este folosit in industrie datorita rezistentei sale la oxidare, proprietatilor sale mecanice si densitatii sale mici.
debitare jet de apa aluminiu, placi materiale, teava debitari aluminiu bucuresti, constanta, iasi, arad, galati galati, constanta, aluminiu personalizat, taiere tabla AL grosime piese din aluminiu debitate cu jet de apa, tehnologie waterjet livrare in bucuresti, arad, constanta, galati, iasi

 

 

Otelurile sunt materialele cu cea mai larga utilizare in industrie. Proprietatile lor pot sa varieze in limite foarte largi in functie de continutul de carbon si de alte elemente de aliere.

debitari otel bucuresti, constanta, iasi, galati, arad debitari otel in bucuresti, galati, arad, iasi, servicii taiere cu jet de apa taiere cu tehnologie waterjer matrite otelite, tevi din otel si steel automotive in arad debitari piese, tevi, teava, flanse, banda din otel si materiale otelite groase

Putem debita oteluri:

  • aliate, care pe langa fier si carbon contin si alte elemente: nichel, crom, etc;
  • nealiate, care contin ca elemente principale doar fierul si carbonul.

Cuprul, in stare solida, este de culoare rosie-portocalie, acesta fiind principala proprietate care il deosebeste de alte elemente  si este un foarte bun conducator de electricitate si caldura.

servicii water jet cupru si alama in iasi, galati, arad piese din cupru, debitari cu jet de apa alama bucuresti, arad, galati debitare alama, cupru si alte metale rare water jet cupru, taiere materiale conductoare prin tehnologia cu jet de apa

Cuprul este folosit inca din cele mai vechi timpuri, fiind folosit la statui, obiecte casnice, etc.

Duritatea cuprului este relativ mica, dar este destul de rezistent la rupere, si ductil.

Pentru cerere de oferta, informatie sau solicitare de colaborare, va rugam completati formularul de mai jos.

Compania
Reprezentant
Localitate
Telefon
Email *
Subiect *
Mesaj *