Cauciuc. Plastic

Tehnologia waterjet presupune si debitarea tuturor tipurilor de materiale plastice si sintetice ca masele plastice, diverse piese din cauciuc sau materiale compozite.

Jetul de apa poate taia toate materiale care nu pot fi debitate cu laser, cum ar fi taierea cauciucului sau prelucrarea fibrelor de carbon.

Masele plastice sunt produse sintetice de natura organica si anorganica sau mixta, care se pot prelucra usor in diferite forme, la cald sau la rece, cu sau fara presiune.

debitare mase plastice, baia mare, alba iulia, bistraita debitare plastic, teflon, bistrita, baia mare, satu mare taiere cu jet de apa plastic si mase plastice, forme rotunde, rotunjite mase plastice, plastic, debitari satu mare, baia mareMasele plastice se pot utiliza cu succes: in industria grea, industria constructoare de masini,  industria alimentara , industria usoara, etc.

Cauciucul este un termen general care defineste polimere elastice din guma, poate fi de origine naturala, sau cauciucul sintetic obtinut din izopren.

waterjet cauciucwater jet cauciuc in satu mare  debitari cauciuc alba iulia, baia mare, bistritataiere cu jet de apa cauciucuriCauciucul se foloseste la fabricarea jucariilor, incaltamintei, radierelor, bratarilor, curelelor, furnuturilor, garniturilor, etc.

 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie sau solicitare de colaborare.