Abkant

Parametri tehnici:
- suprafata maxima: 2500×1200 mm
- materiale de indoit: tabla inox, aluminiu, alama
- utilaj cu comanda numerica CNC.
- fisiere suportate: DWG, DXF, PDF, CDR
Avantajele presei abkant:
- deformare minima in timpul operatiei de indoire
- securitate in timpul procesului de indoire
- precizie ridicata
- nu necesita prelucrari ulterioare debitarii

servicii indoire abkantindoire aluminiu, inox abkant, abcantindoiri abcant inox, metal, tabla, aluminiu

Proiectarea unor repere de tablă poate fi de multe ori îngreunată de limitele tehnologice existente la presa abkant din dotarea companiei: sunt necesare uneori scule cu formă specială care nu sunt în dotarea firmei, deschiderile V ale prismelor existente nu corespund cu grosimea de tablă şi muchiile îndoite din design, ,,lumina” (deschiderea) prea mică a abkantului nu permite îndoirea, apar coliziuni la îndoirea cu sculele existente între piesă şi poanson sau prismă etc.

În aceste condiţii este extrem de importantă simularea îndoirilor într-un software ce poate reproduce identic condiţiile de la abkantul propriu şi validarea în acest fel a proiectului dintr-o fază incipientă. Evident, pachetele complexe de software conţin de multe ori un modul de simulare a îndoirii pe abkant însă abordarea este în multe cazuri prea generală iar procesul nu poate fi simulat complet având în vedere foarte multele variabile care intervin la îndoirea pe abkant.

Actionarea traversei mobile se face cu doi cilindrii hidraulici honuiti si cromati dur. Sincronizare electronica totala la deplasarea traversei, prin tehnologie cu supape proportionale, care asigura o acuratete maxima si o repetabilitate a indoirii prin monitorizarea constanta si corectarea paralelismului de deplasare a traversei cu ajutorul echipamentului CNC. Masurarea deplasarii traversei cu rigle liniare este de mare precizie.